O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Retete culinare

Aperol cocktail

aperol-cocktail[adsense float=’left’]Ingrediente:
50 ml Aperol un aperitiv amar
25 ml gin
80 ml suc ​​de lamaie proaspat stors
25 ml sirop simplu de portocale sau gref
1 albus de ou
Coaja de portocala sau gref pentru decor.

Mod de preparare:
Puneti paharele in congelator pentru 30 de minute. Umpleti un shaker cu gheata apoi adaugati aperol, gin, sucul de lamaie, siropul si albusul de ou. Agitati sheker-ul timp de 1 minut foarte energic. Scoateti paharele din congeletor si umpletil cu cocktai apoi serviti imediat.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.