Macaroane cu ciuperci si sos tomat

680
SHARE
loading...

Macaroane cu ciuperci si sos tomat
[adsense float=’left’]Macaroane cu ciuperci si sos tomat
Ingrediente:
macaroane 500 g
ciuperci proaspete 500 g sau conserva 250 g
pasta de rosii 300 g
ulei 50 ml
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare apoi se racesc sub jet de apa rece pentru a oprii fierberea. Ciupercile proaspete se curat si se taie felii iar daca folosim ciuperci din conserva le stoarcem si le spalam bine.
Ciupercile taiate felii se inabuse in ulei, se adauga sare piper si se mai calesc pana scade apa care este lasata de ciuperci. Cand ciupercile sunt calite bine se adauga pasta de rosii, un pic de zahar si se potriveste de sare si piper apoi mai lasam sa fiarba 5 minute.
Cand este gata si sosul cu ciuperci adaugam si macaroanele fierte, amestecam bine si servim imediat. Se poate servii cu cascaval ras deasupra.

loading...