Supa de pastai

142
SHARE

supa de pastai
[adsense float=’left’]Ingrediente:

1 kg pastai verzi sau galbene
500 g smantana
1 legatura de patrunjel
3 linguri de faina
1 ceapa
1 morcov
50 ml ulei
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Se curata fasolea de codite se spala si se rupe cel putin in 2. Se curata ceapa si morcovul si se toaca marunt ceapa iar morcovul se taie in 4 pe lungime apoi felii subtiri pe latime.
Se pune uleiul la incins apoi punem ceapa si morcovul taiat marunt la calit. Dupa ce s-au calit bine legumele adaugam pastaii, adaugam apa, sare, si piper. Lasam sa fiarba pana cand pastaii si morcovul s-a fiert apoi separat amestecati smantana bine cu faina sa nu se faca gogoloase turnati cate un pic de smantana peste faian amestecand mereu cu un tel.
Adaugati la smantana cu faina cateva polonice de supa fierbinte amestecati apoi turnati toata compozitia in supa, lasati sa fiarba 10 minute, spumati si adaugati patrunjelul taiat marunt, potriviti de sare si piper. Pofta Buna!

loading...