O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Sfaturi Practice

Ce facem cu cartofii piure care ne raman?

piure-de-cartofii[adsense float=’left’]Atunci cand pregatim cartofii piure de obicei facem mai mult decat necesarul pentru o masa si astfel ne raman pe cap, daca se racesc nu mai sunt asa de gustosi ca si cei proaspeti iar reincalziti nici atat, asa ca in urmatoarele randuri am sa va dau cateva retete pe care puteti sa le preparati rapid din cartofii ramasi. Prima reteta ar fi :
– Chiftelute de cartofi cu verdeata,
– Crochete de cartofi cu cascaval,
– placinta ciobanului,
– placinte cu cartofi
sau pur si simplu facem o paine gustoasa.
Toate aceste retete sunt simplu de preparat nu necesita foarte mare pricepere.
Asa ca de acum incolo nu mai aruncati cartofii sau nu va chinuiti sa ii reincalziti pentru ca niciodata nu vor mai avea acelasi gust, pur si simplu treansformatii in alt preparat gustos. In acest fel va veti surprinde familia cu mai multe preparate si veti si economisii timp si bani.
Photo source: http://www.knorr.com/article/detail/245664/a-whole-new-side-to-mashed-potatoes

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.