O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Aperitive

Ochiuri de ou cu sunca in boluri din chifla

ochiuri-de-ou-cu-sunca-in-boluri-din-chifla
Poate o sa vi se para un pic cam ciudat dar sa stiti ca este foarte practica aceasta retata. O astfel de chifla o puteti lua cu dumneavoastra la servici sau in excursii si sa nu mai zi ca este micul dejun perfect.

Ingrediente:
4 chifle
4 oua
4 feli de sunca
4 feli de mozzarella
un pic de patrunjel verde tocat.

Mod de preparare:

Inalziti cuptorul la 180 de grade.
Taiati un capac din chifle apoi scobiti miezul.

Bagati o felie de sunca in scobitura apoi spargeti un ou. Presarati putina sare apoi puneti o felie de mozzarella peste ou. Presarati patrunjel verde peste mozzarella si puneti capacul chiflei.

Luati o hartie de copt sau staniol si infasurati chifla. Puneti chifelel pe o tava si batatile in cuptorul incins pentru 10- 15 minute in functie de cum vreti sa fie galbenusul. La 10 minute iese moale iar la 15 tare.

Cand sunt gata scoateti chiflele din folie si serviti-le calde sau lasati-le sa se raceasca si le puteti lua cu voi la servici sau in excursie.
ochiuri-de-ou-cu-sunca-in-boluri-din-chifla1

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.