Poate o sa vi se para un pic cam ciudat dar sa stiti ca este foarte practica aceasta retata. O astfel de chifla o puteti lua cu dumneavoastra la servici sau in excursii si sa nu mai zi ca este micul dejun perfect.
Ingrediente:
4 chifle
4 oua
4 feli de sunca
4 feli de mozzarella
un pic de patrunjel verde tocat.
Mod de preparare:
Inalziti cuptorul la 180 de grade.
Taiati un capac din chifle apoi scobiti miezul.
Bagati o felie de sunca in scobitura apoi spargeti un ou. Presarati putina sare apoi puneti o felie de mozzarella peste ou. Presarati patrunjel verde peste mozzarella si puneti capacul chiflei.
Luati o hartie de copt sau staniol si infasurati chifla. Puneti chifelel pe o tava si batatile in cuptorul incins pentru 10- 15 minute in functie de cum vreti sa fie galbenusul. La 10 minute iese moale iar la 15 tare.
Cand sunt gata scoateti chiflele din folie si serviti-le calde sau lasati-le sa se raceasca si le puteti lua cu voi la servici sau in excursie.