O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu sos tartar

piept de curcan cu sos tartar
Ingrediente:

1 piept curcan
2 linguri maioneza
1 lingura mustar
4 linguri iaurt gros
3-4 castraveciori
zeama de la 1/2 lamaie
marar verde si patrunjel verde cateva fire
sare si piper

Mod de preparare:

Spalati peiptul de curcan si curatati-l de pielite, cu ajutorul unuio prosop absorbiti apa de pe pieptul de curcan. Feliati pieptul si condimentati cu sare si piper apoi prajiti pe gratar.
Separat amestecati maioneza cu iaurtul, mustarul, castraveciorii taiati marunt, zeama de lamaie, verdeata si condimentati cu sare si piper.
Serviti pieptul de curcan prajit la gratar alaturi de sosul tartar si salata.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.