O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Fripturi si gratare

Piept de pui umplut cu branza feta spanac si rosii uscate

piept-de-pui-umplut-cu-branza-feta-spanac-si-rosii-uscate
Un preparat ales foarte gustos si usor de preparat. Este perfect pentru o cina in familie alaturi de o salata asortata.

Ingrediente:
2 bucati de piept de pui
5 rosii uscate in ulei
1 mana de spanac proaspat
100 g branza feta
100 g mozzarella rasa
sare si piper dupa gust
1 lingurita boia de ardei dulce
3 linguri de ulei

Mod de preparare:
Daca aveti un piept de pui intreg taiati-l pe lungime vertical astfel veti obtine 2 bucati de piept de pui.
Luati o bucata de piept de pui si taiati-o pe lungime orizontal astfel incat sa obtineti un buzunar.
Taiati rosiile uscate fasii si asezatile in buzunarul facut apoi adaugati branza feta sfarmata si mozzarella iar peste branzeturi asezati frunzele de spanac.
Inchideti buzunarul apoi condimentati la suprafata pieptul de pui cu sare, piper si boia de ardei.
Puneti uleiul intr-o tigaie la incins apoi puneti bucatile de pui in tigaie si prajiti-le la foc mediu mic pe ambele parti pana cand s-au rumenit bine.
Ca sa inchideti mai bine buzunarul format in pieptul de pui puteti folosi scobitori.
Serviti pieptl de pui umplut alaturi de o garnitura de cartofi natur si salata mixta.
photo:http://www.yammiesnoshery.com

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.