O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Mancaruri cu carne

Pulpa de pui umpluta

pulpa-de-pui-umpluta-si-dulceata-de-struguri[adsense float=’left’]Pulpa de pui umpluta cu garnitura de cartofi natur si dulceata de struguri
Ingrediente:

4 pulpe de pui dezosate
2 morcovi
1 ardei rosu
1 ceapa
2 linguri ulei
100 g cascaval
sare si piper dupa gust
Pentru garnitura:
4 cartofi mari
sare, patrunjel verde
50 g unt
Dulceata de struguri negrii

Mod de preparare:
Se spala pulpele de pui apoi se taie usor pe margini apoi se bate putin. Se sareaza si se pipereaza apoi se pun deoparte pana cand facem umplutura.
Se pun la fiert cartofii curatati si taiat cubulete in apa cu sare.
Curatam ceapa, morcovi si ardeiul apoi le tocam marunt. Intr-o cratita se pune uleiul la incins apoi adaugam morcovul sotam putin, presaram putina sare apoi adaugam ardeiul si ceapa sotam bine toate legumele pana cand se inmoaie. Cand s-au facut legumele se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu cascavalul ras, se aseszoneaza cu sare si piper. Se ia o pulpa de pui se intinde apoi punem o lingura de umplutura si rulam apoi prindem cu o scobitoare. procedam la fel cu toate pulpele. Pune-m o tigaie la incns cu un pic de ulei apoi punem pulpele cu pielea in jos la prajit. Lasam pulpele sa se prajeasca pe fiecare parte pana cand capata o culoare maro auriu. Focul trebuie sa fie mediu-mic.
Cand au fiert cartofii ii scoatem pe un platou sa se scurga. Amestecam untul cu patrunjeleul apoi il punem intr-un wok il lasam sa se topeasca putin apoi adaugam cartofi, potrivim de sare si piper (amestecam usor sa nu se sfarme cartofii)
In loc sa tragem in unt cartofii fierti ii putem praji in baie de ulei.
Momtam farfuria astfel: Taiem pulpa in diagonala si o asezam pe mijlocul farfuriei pe margine punem cartofii iar intr-o parte intindem dulceata de struguri negrii.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.