[adsense float=’left’]Rulada cu ficat de pui
Ingrediente:
Ficat de pui 250 g
Oua 10 buc
Paine alba 4 felii
Pesmet 100 g
Unt 50 g
Sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Ficatul de pui se spala si se curata, apoi se pune la fiert. Paina se curata de coaja si se inmoaie in lapte sau apa. Ouale se sparg si se bat cu sare si piper. Dupa ce s-a fiert ficatul si s-a racit se taie patretele, apoi se amesteca cu ouale batute, painea inmuiata, pesmetul si se potriveste de sare si piper.
Se unge o tava de chec cu unt si se presara cu un pic de pesmet apoi se toarna compozitia in tava si se da la cuptor la 180 grade pana se rumeneste deasupra. Este gata atunci cand scobitoarea este curata dupa ce intepam rulada in mijloc.
Se lasa sa se raceasca apoi se feliaza, merge foarte bine cu sfecla rosie sau hrean.