Un preparat destul de ieftin si foaret gustos, totul se face intr-o tava, deci nu avem nici foarte multe vase de spalat.
[adsense float=’left’]ingrediente:
2 linguri de mustar dijon
1 lingura de otet de mere
3 linguri de ulei de masline
4 catei de usturoi
coaja de la 2 lamai
sare si piper
1 lingura de ierburi de provence
1 lingura de sos worcester
2 bucat de piept de pui aproximativ 1 kg
Mod de preparare:
Puneti intr-un castron mai mare mustarul, otetul, usturoiul zdrobit, uleiul de masline, coaja de la lamaie si ierburile de provence amestecati bine cu un tel apoi adaugati sos worcester si amestecati iar.
Taiati pieptul de pui in felii groase de 2 cm apoi bagati feliile in marinata, amestecati bine sa ajunga sosul peste tot apoi acoperiti bolul si puneti-l in frigider pentru 1 ora.
Dupa ce a stat puiul la marinat luati o tigaie gratar si prajiti-l pe ambele parti cate 4-5 minute pana cand este gata.
Taiati lamaiele in 2 sau in 4 si puneti-le pe gratar. Serviti pieptul de pui cu felii de lamaie alaturi.
Puteti sa prajiti pieptul de pui si afra pe gratar. Puteti inlocui pieptul de pui cu pulepe de pui dezosate.