O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Dulciuri

Haribo de casa

haribo-de-casa[adsense float=’left’]Toti copiii adora ursuletii Haribo, asa ca mi-am propus sa caut o reteta care sa imi placa si mie nu numai copiilor, adica sa fie sanatoasa, sa fie fara zahar, si sa fie intredevar din suc de fructe. Iata ce ne trebuie:
1 2/3 cana suc de portocale proaspat stors si strecurat
2/3 cana suc de morcovi
1 lingurita de Stevia extract
1 lingurita esenta de portocale
60g (6 linguri) Gelatina

Mod de preparare:
Intr-o craticioara amestecati sucul de portocale si de mircov proaspat stors, stevia, esnta de portocale. Puneti craticioara pe foc mediu-mare si lasati sa fiarba timp de 2 minute apoi opriti focul. Dizolvati gelatina in 3-4 linguri de suc caldut apoi adaugati-o la cealalta cantitate de suc, amestecati bine sa se omogenizeze bine toata compozitia. Luati forme mici se silicon pentru jeleuri si turnati usor sucul in acestea. Lasati sa stea la temperatura camerei pana cand s-a racit complet apoi bagati formele in frigider pana cand s-au intarit complet.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.