O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Aperitive

Ciuperci umplute cu quinoa

ciuperci-umplute-cu-quinoa
Ingrediente:

1/2 cana quinoa nefiarta
o ceasca de parmezan
4 catei de usturoi
2 linguri de ceapa verde tocata marunt
4 linguri de busuioc proaspat tocat
3 linguri de pesto de rosii reteta aici https://www.reteteculinare.com.ro/pesto-de-tomate/
3 linguri de ulei
24 ciuperci

Mod de preparare:
Perincalziti cuptorul la 200 grade.
Puneti quinoa intr-o cratita cu o cana de apa si gatiti pentru 15 minute. Intr-un castron se pune ceapa, pesto de rosii, usturoiul, busuiocul, uleiul si quinoa. Se amesteca toate ingredientele, se gusta si se mai potriveste dupa gust de sare si piper ( nu trebuie foarte mult deoarece pesto este gata condimentat).
Ciupercile se curata si se spala.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt se pun ciupercile cu scobitura in sus si se umple fiecare ciuperca cu compozitia de quinoa. Se baga la cuptor timp de 25 minute.
Se serveste alaturi de pesto de tomate.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.