O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Aperitive

Pesto de tomate

pesto-de-tomate
Ingrediente:

100 g rosii uscate in ulei
1/2 ceasca caju
10 catei de usturoi
1/2 cană branza parmezan ras
1/2 cana busuioc proaspat
1/2 lingurita piper negru
1 lingurita sare
1 ceasca ulei de masline
1/2 cană cu apa

Mod de preparare:

Puneti toate ingredientele intr-un blender si mixati pana cand obtineti o pasta. Gustati si asezonati cu sare si piper. Daca este il folositi la paste va recomand sa adaugati ulei de masline si apa mai multa, cam cu cate o lingura din fiecare, ca sa fie ca si o crema sa poata imveli bine pastele.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.