O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Dressinguri si sosuri

Pesto de spanac

pesto-de-spanac[adsense float=’left’]Ingrediente:
5oo g spanac proaspat
6 catei de usturoi
1/2 ceasca caju
1/4 lingurita piper negru
1/2 lingurita de sare
1/2 ceasca ulei de măsline
1/4 cana parmezan

Mod de preparare:
Puneti spanacul, usturoiul si nucile de caju intr-un blender. Mixati pentru 10 secunde. Adaugati sare, ulei de masline si piper apoi mai mixati pana cand obtineti o pasta. Adaugati parmezanul si mai mixati pentru 5 secunde.
Eu folosesc acest pesto la scrambled eggs cu rosii, este o combinatie excelenta.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.