O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Aperitive

Frigarui de pui fajita cu lime si ceapa rosie

frigarui-de-pui-fajita-cu-limeta-si-ceapa-rosie[adsense float=’left’]Ingrediente:
4 bucat de piept de pui aproximativ 2 kg
5 limete se poate si cu lamaie
1/2 lingurita de sare de mare
1/2 lingurita de chimen pudra
1 lingurita boia de ardei
o lingura de patrunjel toacat marunt
1 catel de usturoi
2 ardei grasi rosii
2 ardei grasi verzi
2 cepe rosii

Mod de preparare:

Incepeti prin a stoarce cele 4 limete intr-un castron (daca folositi lamaie ajung 2 bucati). Amestecati zeama de la limeta cu sare, chimen, boia de ardei, patrunjelul verde si usturoiul pisat pentru a face o marinata.
Taiati pieptul de pui in patrate apui puneti-l intr-un castron si turnati marinata peste le. Amestecati bine si bagati in frigider pentru 30 de minute sa se marineze.
In timp ce pieptul de pui se marineaza se taie ardeii si ceapa in patretele.
Scoateti puiul din frigider si faceti frigaruile, eu am pus un ardei rosu, piept de pui, cepa rosie apoi iar piept de pui, ardei verde si tot asa pana cand se umple batul de la frigariue.
Se pun pe gratarul incins si se rumenesc pe toate partile.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.