[adsense float=’left’] Iata ce idee mi-a venit azi dimineata, cuiburi de oua cu bacon. Cand vine vorba de oua ochiuri trebuie sa duc munca de lamurire cu fetele deoarece nu vor sa manance albusul. Asa ca iata ce am inventat, mai pot numi preparatul si reteta cu 4 ingredinte:
4 oua
4 feli de paine
4 feli de branza topita hochland
4 feli de bacon
ulei pentru prajit
un pic sare
Mod de preparare:
1. Mai intai punem feliile de paine la prajit, in tigaie in aparat cine are important este sa fie prajite.
2. Punem ulei in tiagie si facem pe rand cate un ochi de ou sau putem sa punem si cate doua oua odata dar sa nu se uneasca albusul.
3. Prajim feliile de bacon si le scoatem pe un servetele de hartie sa absoarba uleiul.
4. Taiem din feliile de paine prajita cercuri, de marimea ochiului de ou si le pune-m pe un platou. Punem cate o felie de branza pe paine si apoi cate un ochi de ou abia scos din tigaie. Luam cate o felie de bacon si o punem imprejurul ochiului de ou. Aici o sa aveti un pic de furca sa taceti sa stea baconul, trucul este sa faceti un sentulet mic in albus unde sa puneti baconul.
Fetele mele au fost incantate mai ales ca am inceput sa inavatam sa folosim cutitul.