O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Dulciuri

Mousse de alune

Ceea ce va voi prezenta in urmatoarele randuri este un desert Brazilian care se serveste la fieste.

Ingrediente:

200 g de alune nesarate prajite
200 ml lapte condensat
200 g de frisca lichida
100 g de zahar optional
un pic de sare

Mod de preparare:

Se pun alunele , zaharul si jumatate din cantitatea de frisca intr-un belnder si se mixeaza 30 de secunde la viteza maxima.

Adaugati restul de ingrediente si mxati pana cand obtineti o rema consistenta si cremoasa.

Impartiti moss-ul in pahare apoi bagati paharele la frigider pentru 4 ore sau peste noapte.

Se serveste rece cu alune zdrobite deasupra sau biscuiti.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.