Aceasta reteta nu este de fapt o reteta, ci o idee deoarece nu trebuie sa faci aproape nimic decat sa combini doua ingrediente si sa toci altele 3.
[adsense float=’left’]Iata de ce avem nevoie:
500 g branza de vaci
200 g unt
sare, piper dupa gust
5 fire de patrunjel
cozile verzi de la 2 cepe
1/2 legatura de marar
Mod de preparare:
Puneti untul intr-un bol apoi cu mixerul spumati untul 2-3 min ute daupa care adaugati cate o lingura de branza, condimentati cu sare si piper, mai mixati 2 minute sa se omogenizeze toata compozitia.
Intindeti o folie alimentara apoi puneti branza pe folie si rulati in asa fel incat sa obtinem un cilindru.
Bagam branza in frigider pentru 1 ora.
Tocam verdeata si o rasfiram pe un platou apoi luam ruloul de branaza si il tavalim prin verdeata.
Servim branza cu verdeata alaturi de diferite feluri de biscuiti sarati.
Este un aperitiv perfect pe care il puteti face inainte cu o zi de un eveniment si se pastreaza la frigider 3-4 zile.