Desi poate o sa vi se para ca este foarte greu de realizat aceasta rulada sa stiti ca nu este asa, se face o singura compozitie pe care mai apoi o coloram in mai multe culori. Si cum fetele mele sunt inebunite dupa hello Kitty si nu numai, asa ca m-am gandit sa le fac si lor o rulada dupa modelul celei leopard. Am cautat pe google poze desenate cu Hello Kitty, dupa ce am gasit ce mi-a placut, pentru ca trebuia sa fie chiar Hello Kitty. Am scos la imprimanta desenul am bagat foaia sunb o foaie de copt iar foile le-am pus pe o tava. Dupa ce am infaptuit acestea am inceput sa fac compozitia pentru care avem nevoie de urmatoarele:
[adsense float=’left’]Ingrediente:
4 oua
100 g zahar
4 linguri de faina
1 lingurita praf de copt
1 esenta de vanilie
colorant rosu, galben si un pic de cacao.
Mod de preparare:
Preinclzim cuptorul la 180 de grade.
Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma cu un pic de sare iar galbenusurile cu zaharul si vanilia. Dupa ce am spumat bine ouale cernem faina si praful de copt peste albusuri, adaugam galbenusurile si amestecam bine prin rasturanre.
Pregatim 4 boluri mai mici in care o sa punem 3 linguri de compozitie pentru rosu, 1 lingura pentru galben, 1 lingura pentru cacao, 6 linguri de compozitie le lasam fara colorant pentru fata lui Hello Kitty. In compozitia de cacaoo punem 1 lingura mare de cacaoo neagra.
Amestecam fiecare compozitie in parte cu cate o lingura. In compozitia ramasa punem cateva picaturi de colorant rosu cat sa o coloram toata in roz.
Umplem cate o pungulita mai tare cu fiecare compozitie colorata si cu cea alba, taiem pinga la varf, dar nu forte tare apoi incepem sa desenam pe foaia de copt astfel: mai intai facem punctuletul galben din mijlocul florii si nasul, apoi umplem floarea cu rosu, iar ochii si mustacioarele le facem cu compozitia de cacaoo.
Luam compozitia alba si umplem fata pisicutei.
Bagam tava pentru 3 minute in cuptor apoi o scoatem si punem deasupra compozitia roz pe care o intindem cu o spatul cu mare greja sa nu stricam desenul. Bagam tava inapoi in cuptor si coacem 20 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Dupa ce s-a copt foaia de rulada o rulam cu tot cu foaia de copt si o invelim intr-un prosop apoi o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit desfacem foaia di prosop si dezlipim harta de copt cu grija, apoi umplem foaia cu crema de unt. Bagam rulada la frigider 1 ora dupa care se poate portiona.