[adsense float=’left’]Miel cu fasole verde
Ingrediente
carne de miel 750 g
ulei 125 g
ceapa 150 g
faina 40 g
bulion de tomate 25g
rosii 300 g
verdeata 1 legatura
fasole verde 1.5 kg
sare, piper dupa gust
Mod de preparare
Carnea de miel se curata de pielite si grasime, se taie in bucti, cate una la portie, se sareaza, ceapa si fasolea verde se curata. Carnea de miel se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata si se calesc impreuna cateva minute. Se stinge cu bulion dizolvat in putina apa, si se lasa sa fiarba 30 minute, se paseaza sosul printr-o sita sau pasoar. Se pune carnea in sos si se lasa sa mai fiarba 20 minute le foc domol.Se pune fasolea curatata la capete si de ate se taie in bucati de 4-5 cm, se spala, se fierbe in apa cu sare, se scurge, se adauga la carne si se mai fierb impreuna 10 minute. La sfarsit se adauga verdeata.