Thai Curry de pui

656
SHARE
loading...

ID-10092983
[adsense float=’left’]Thai Curry de pui

Ingrediente:

2 linguri de ulei de floarea-soarelui
2 vinete taiate in bucati de 2 cm
2-3 linguri pasta de curry verde sau 1 lingurita praf de curry
500g pulpe de pui dezosate si fara piele, taiate in bucati de circa 3 cm
2 cani ( 500 ml ), lapte de nuca de cocos
2 cani ( 500 ml ) supa de pui
4 frunze de limete
125 g porumb dulce
2 linguri de sos de peste
Suc de lsmsie 1 lingurs
2 lingurite rase de zahar de palmier sau zahar normal
Ardei iute rosu feliat si busuioc thailandez

Mod de preparare:

Se incalzeste uleiul intr-un wok sau frypan la foc marese adauga vinete si se prajesc in ulei 3-4 minute, apoi se scot pe o hartie sa se stoarca de ulei.

In uleiul ramas se adauga pasta de curry si carnea de pui, se prajeste bine avand grija sa nu se arda. Se adauga si celelalte ingrediente laptele de cocos frunzele de limeta, busuiocul si restul ingredintelor. Se lasa sa fiarba 20 minute apoi se adauga vinetele si se mai fierbe 5 minute.

Se decoreaza cu ardei iute rosu si busuioc thailandez. Se serveste cu orez fiert cu iasomnie.

loading...