O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Prajituri si dulciuri

Bilute cu fulgi de ciocolata

bilute cu fulgi de ciocolata (2)
[adsense float=’left’]Ingrediente:

2 linguri de ulei
200 gr faina
1/2 plic de praf de copt
coaja de lamaie sau portocala rasa
un varf de cutit de sare
2 oua
1 pliculet de zahar vanilat
50 gr zahar
fulgi de ciocolata
ulei pt prajit
zahar pudra pt ornat

Mod de preparare:

Se amestreca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, fulgi de ciocolata apoi se adauga celelalta ingrediente si se framanta pana obtinem un aluat consistent si omogen. Facem din lauat un cordon pe care mai apoi il taiem in bucatele mai mici din care formam bilutele. Punem uleiul la incins acesta trebuie sa treaca pente bilute. Le prajim la foc moderat pana capata o culoare maro aurie, apoi le scoatem pe un prosop de hartie sa se scurha. Dupa ce s-au racit se presara cu zahar pudra.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.