Cred ca v-ati intrebat de multe ori cum se prepara crema de branza cu ciuperci din comert, ei bine iata o reteta simpla si foarte gustoasa.
Ingrediente:
1 lingura unt
2 linguri usturoi pisat
250 g ciuperci proaspete tocate ( eu am folosit bureti negri dar se pot folosi ci champignon)
250 g crema de branza
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Intr-o tigaie puneti untul si usturoiul apoi puneti tigaia pe foc mediu. Cand usturoiul a inceput sa se inmoaie adaugati ciupercile tocate marunt si condimentati cu sare si piper. Gatiti la foc mediu pana cand ciupercile incep sa lase zeama apoi dati focul la minim.
Cand s-a evaporat toata apa adaugati crema de branza, amestecati continuu pana cand crema de branza se topeste si ciupercile s-au incorporat in aceasta.
Transferati crema de branza cu ciuperci intr-un borcan, apoi lasati-o sa se raceasca dupa care pastrati borcanul in frigider.
Scoateti borcanul din frigider cu 20-30 de minute inainte de a folosi crema de branza, pentru a se inmuia putin.
serviti crema de branza cu ciuperci pe paine prajita sau biscuiti sarati.