O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Mancaruri cu legume

Mancare de ciuperci

mamaliga cu ciuperci
[adsense float=’left’] Mancare de ciuperci
Ingrediente:

1 kg de ciuperci champignons se pot folosi si ciuperci de padure, pleurotus, hribe sau din conserva
1 ceapa medie
200 ml smantana
5 catei de usturoi
1 ardei capia
3 linguri de faina
50 ml ulei
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Spalati cupercile si curatati-le daca au pete negre apoi taiatile marunt, ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt. Intr-o cratita puneti ceapa si ardeiul la calit presarati putina sare si caliti bine. Cand ceapa capata un luciu si devine transparenta adaugati ciupercile taiate si caliti in continuare. Cand si ciupercile sunt calita adaugati un pahar de apa. Smantana se amesteca cu faina si se adauga la cuperci impreuna cu usturoiul pisat, lasati sa fiarba 5 minute apoi este gata.
Aceasta mancarica se poate servi cu mamaliguta sau ca si garnitura la fripturi, o puteti folosi si la Gordon Bleu.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.