O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Internationale

Pozole a la mexicana

pozole-a-la-mexicana[adsense float=’left’]Ingrediente:
500 g pulpa de vita
1 lingura ulei de masline
1 ceapa mare
1 catel de usturoi
un varf de lingurita de coriandru
sare si piper dupa gust
1 lingurita de boia de ardei
1 lingura amidon de porumb
400 g rosii decojite
100 g pasta de tomate
1 ardei iute

Mod de preparare:
Pulpa de vita se taie cubulete si se prajeste putin in uleiul de masline. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt si se adauga peste carne impreuna cu sarea, piperul, coriandrul, boia de ardei si apa cat sa acopere bine carnea. Acoperiti oala cu un capac, iar cand incepe sa fiarba spimati iar apoi lasati sa fiarba pana cand carnea este frageda.
Cand carnea este fiarta se adauga rosiile, pasta de toamte si ardeiul iute, se mai fierbe 20 minute apoi se serveste cu ceapa rosie tocata deasupra si salata de varza sau felii de avogado.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.