O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Aperitive

Prawn Toast

prawn-toast
Prawn Toast este un preparat care se serveste la mic dejun sau ca si aperitiv la petreceri. Este un adevarat deliciu toata lumea va fi incantata.

Ingrediente:
350 g creveti curatati
2 fire de ceapa verde
1 catel de usturoi
1 ou
1 lingurita amidon de porumb
1 lingurita sos de soia
7 felii de paine toast
1 cana de seminte de susan
ulei pentru prajit.

Mod de preparare:
Puneti crevetii intr-un belnder alaturi de ceapa verde, usturoi, sosul de soia, si amidonul de porumb. Bendati pana cand obtineti o pasta apoi scoateti pasta din belender, puneti-o intr-un castron apoi bagati castronul in frigider pentru 30 de minute.

Dupa acest timp scoateti crema de creveti si ungeti feliile de paine cu aceasta pe ambele parti apoi treceti fiecare felie de paine pein seminet de susan.
Puneti o cana de ulei la incins apoi prajiti diecare felie de apine pe ambele parti pana cand se rumenesc frumos.
Dupa ce ati prejit toate feliile taiatile in triunghiuri si serviti-le alaturi de ketchuo si sos de soia.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.