O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Aperitive

Chipsuri de zucchini si parmezan

Un preparat simplu, gustos si rapid, copiii il adora, cel putin la mine in familie nu mai ramane nimic in castron.

Ingrediente:
1/2 ceasca de ulei
1 cana de pesmet
1/2 cana de parmezan ras
2 dovlecei mici
1/2 cana de faina
2 oua
sare si pipre dupa gust

Mod de preparare:

Puneti uleiul la incins intr-o tiagie mai adanca.
Taiati dovleceii rondele, bateti ouale cu putina sare si piper. Puneti pesmetul si parmezanul intr-un castron si amestecati bine.
Treceti dovleceii prin faina pe ambele parti apoi prin ou si pesmet.
prajiti chipsurile de dovlecei la foc mediu mare apoi scateti-le pe hartie absorbanta.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.