O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Aperitive

Pateu de nuci si rosii

pateu-de-nuci-si-rosii
[adsense float=’left’]Acesta este un pateu foarte fin si delicios. Ingredientele sunt pentru 12 persoane.
Ingrediente:
3 cani rosii taiate marunt
1/2 cana nuci sau acaju
1/2 cana seminte de floarea soarelui
2 linguri seminte de susan
1 lingura amidon
1 lingura drojdie uscata
2 linguri ceapa razuita
1/2 lingurita usturoi granulat
1/2 lingurita de busuioc uscat

Mod de preparare:
Se trec prin masina de macinat cafea semintele de susan si de floarea soarelui apoi se pun intr-un bol. Se pun in blender rosiile si nuca si se mixeaza bine, pana cand se obtine o pasta omogena. Se adauga in belender si celelalte ingresiente si se mai mizeaza putin. Se toarna compozitia intr-o cratita si se fierbe la foc mic pentru 5 minute, amestecand continuu. Se lasa la racit si se serveste pe paine prajita.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.