O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Aperitive

Praz umplut cu crema de branza si sunca

praz-umplut-cu-crema-de-branza-si-sunca
Un apreitiv cu care va ve-ti uimi familia si prietenii, este foarte gustos si usor de preparat.

Ingrediente:
3 fire de praz
150 g branza proaspata de vaci
100 g sunca
patrunjel verde tocat
marar verde tocat
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Puneti intr-o oala apa cu sare sa fiarba.
Taiati radacina si partea verde cu frunze de la praz.

Cand a inceput apa sa fiarba puneti prazul in apa si lasati la blansat 3 minute.

Intre timp pregatiti un vas cu apa rece si cuburi de gheata.

Scoateti prazul cu o paleta direct in apa cu gheata.

Lasati-l sa se raceasca apoi uscati prazul pe prosop de bucatarie.

Cu un cutit foarte ascutit taiati cilindri din praz de circa 5 cm lungime apoi tot cu mare grija scoateti mijlocul prazului, cilindru cu cilindru cu ajutorul degetelor.

Puneti branza, patrunjelul, mararul tocat marunt si sunca taiata cubulete mici intr-un bol asezonati cu sare si piper apoi amestecati bine pana cand obtineti o crema.

Luati cate un cilindru de praz si umpleti-l cu pasta de branza apoi asezati cilindri pe platou si decoratii cu frunze de patrunjel verde si marar.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.