O supica delicioasa, bogata si usor de preparat in stil mediteranean, odata ce o veti gusta o veti prepara foarte des.
Iata de ce avem nevoie:
Ingrediente:
2 linguri ulei de masline
2 pulpe de pui intregi
3 catei de usturoi
1 lingurita boia de ardei afumate
1/4 lingurita piper
800 g naut (2 conserve)
500 g rosii cubulete
1 l apa
zeama de la o lamaie
Patrunjel verde tocat.
Mod de preparare:
Puneti uleiul intr-o oala la incins apoi adaugati usturoiul, caliti putin pana cand incepe sa-si schimbe culoarea. Adaugati rosiile taiate cubulete, sarea si piperul, sotati pentru 5 minute. Adaugati pulpele de pui si 1 litru de apa. Lasati sa fiarba 40 de minute.
Dupa ce a fiert bine supa scoateti pulpele pe un platou si lasati-le sa se raceasa putin, cat sa puteti pune mana pe carne. Scoateti toata carnea de pe oase apoi bagati-o iar in oala de supa, adaygati nautul, potriviti gustul cu sare si piper apoi mai lasati sa fiarba 5 minute.
Serviti supa fierbinte in boluri cu patrunjel verde deasupra si bucati de lamaie alaturi.