O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Aperitive

Trandafiri din foietaj cu salam

trendafiri-din-foietaj-cu-sunca1
Trandafiri din foietaj si sunca sunt un aperitiv ieftin dar foarte aspectos si gustos, este usor de preparat, deci va pot ajuta si copiii.
Ingrediente:
1 pachet foietaj
250 g muschiulet sau sunca rotunda

Mod de preparare:
Lasati aluatul sa se decongeleze apoi intindeti o foaie. Taiati oaia in fasii de aproximativ 2-3 cm. Eu de obicei tai o felie de sunca in 2 si in functie de inaltimea acesteia tai fasiile.
trendafiri-din-foietaj-cu-suncaFasiile trebuie sa fie cam de 2-3 ori marimea feliei de sunca in functie de cat de mari vrem sa fie trendafirii.
Punem feliile de sunca pe fasia de aluati si rulam.
Puneti trendafirii pe o tava tapetata cu hartie de copt apoi bagatii in cuptorul incins la 180 de grade pana cand se rumenesc frumos.
Cand sunt gata ii scotem din cuptor si lasam trandafirii 10 minute sa se raceasca putin apoi ii punem pe un platou.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.