O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Sfaturi Practice

Buchet de briose, cadoul perfect

buchet-de-briose-cadoul
M-am gandit ca acum in prag de primavara si de Sfintele Sarbatori de Paste sa va dau o idee pentru un cadou inedit si unic in acelasi timp.

Pentru acest cadou comestibul avem nevoie de: briose cu vanilie, crema de unt, colorant diferite culori, sprituri, pos si duiuri, un ghiveci pe care il umplem cu zahar umed, cateva bete pentru frigarui mai lungi, niste frunze verzi de salata sau de hartie.
Cum preparam acest buchet: mai intai preparam briosele dupa aceasta retata https://www.reteteculinare.com.ro/briose-cu-ciocolata-cupcakes/ sau daca vreti sa fie cu vanilie inlocuiti cacaoa cu faina.
Dupa ce ati preparat briosele pregatiti crema de unt dupa aceasta reteta https://www.reteteculinare.com.ro/crema-de-unt/ apoi luati parti din crema si coloratile in functie de ce culori vreti sa fie florile.

Lasati briosele sa se raceasca complet apoi cu un pos cu sprit decorati briosele cu crema de unt colorat. Schimbati spritul in functie de forma florii dorite.

Umpleti ghiveciul cu zahar putin umezit apoi lasati-l sa se usuce putin la suprafata.

Infingeti cate un betisor de frigaruie in fundul fiecarei briose apoi bagati celelalt capat in ghiveciul cu zahar.

Infingeti si in cate o frunza de salata o scobitoare si puneti-le printre briose.
Si gata cadoul dumneavoastra, mai mult ca sigur ca va fi foarte apreciat.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.