O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Paste

Macaroane cu carne de pui

Macaroane cu carne de pui
[adsense float=’left’]Macaroane cu carne se pui
Ingrediente:
500 g Pulpa de pui dezosata si fara piele
2 cepe
1 ardei
3 catei usturoi
50 ml ulei
1 legatura patrunjel verde
500 g macaroane melcisori sau de care vreti eu am folosit Rigatonii
sare, piper dupa gust

Mod de preparare:
Curatam ceapa, usturoiul si ardeiul, pulpele le spalam si le scurgem de apa. Punem apa cu sare la fiert pentru paste.
Pulpele le taiem cubulete, ceapa, ardeiul si usturoiul le tocam marunt. Intr-o cratita punem uleiul la incins si adaugam pulpele taiate calim un pic apoi punem ceapa ardeiul si usturoiul si mai calim 5 minute dupa care adaugam apa cat sa acopere cu 2 degete carnea, sare piper si o lingurita de vegeta sau delikat optional, lasam sa fiarbe pana carnea se inmoaie.
Adaugam pastele in apa clocotita si le fierbem in functie de cate minute scrie pe pachet.
Dupa ce s-au fiert pastele le strecuram si le adaugam peste sosul cu carne numai atunci cand aceasta este fiarta, adaugam patrunjelul tocat marunt apoi mai lasam pe foc 1 minut si tragem cratita deoparte.
SE lasa sa se odihneasca 5 munute apoi le servim alaturi de o salata de rosii, varza alba etc.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.