Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rosii

699
SHARE
loading...

pulpa-de-miele-la-cuptor-cu-usturoi-si-rosiiUn preparat care nu mecesita atentia dumneavoastra permanenta, este usor de preparat si foarte gustos.
[adsense float=’left’]Ingrediente:
1 pulpa de miel 1.75 a avt a mea
4 cepe mici
2 capatani de usturoi
cateva frunze de patrunjel, rozmarin, cimbru
500 g rosii cherry
2 morcovi
2-3 tije de telina apio
250 ml apa
pentru sos 1 lingura de amidon dizolvata in 1 lingura de apa.
sare si piper dupa gust
1 punga pentru cuptor.
1 lingura Condimente pentru miel de la knorr

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180 de grade.

Puneti pulpa de miel in punga apoi adaugati cepa, usturoiul, apa, morcovul taiat rondele mai groase, telina apio taiata bucati si verdeata. Presarati condimentele pentru miel pe ambele parti ala pulpei de miel, apoi sigilati punga si intepati-o cu o scobitoare din loc in loc.

Puneti punga cu pulpa de miel pe centrul unei tavi apoi bagati tava in cuptor pentru o ora si jumate.

Dupa ce s-a copt mieleul o ora si jumatate in cuptor scoateti tava si taiati cu o foarfeca punga la suprafata, adaugati rosiile cherry apoi bagati tava inapoi in cuptor pentru inca 20 de minute pana cand se rumeneste pulpa de miel la suprafata.

Dupa ce s-a rumenit pulpa scoateti-o pe un platou alaturi de rosii si celelalte legume. Scoateti si punga din tava varsand sosul in tava.

Puneti sosul int-o craticioara sau lasati-l chiar in tava, adaugati amidonul dizolvat si lasati sa fiarba pana cand se ingroase. Daca este prea gros adaugati putina apa.

Serviti pulpa de miel alaturi de legume si sos.

loading...