O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Aperitive

Rosii umplute cu pasta de naut

Rosii cu pasta de naut
Rosii umplute cu pasta de naut

Ingrediente:
1 conserva de naut de 800 g
2 catei de usturoi
1 lingurita zeama de lamaie
200 ml ulei de floarea soarelui
sare si piper dupa gust
6 rosii medii

Mod de preparare:
Se desface conserva si intr-o strecuratoare se strecoarati nautul apoi se spalati-l. Se curata usturoiul si se pune impreuna cu nautul in blender sau in robotul de bucatarie, se adauga sarea, piperul si zeama de lamaie apoi se mixeaza bine, cam 5 minute, pana se optine o pasta fina.
Dupa ce s-a facut pasta, o gustam si o mai potrivim de sare piper sau zeama de lamaie.
Rosiile le spalam si le taiem pe jumatate, dupa care scoatem mijlocul, adica semintele. Umplem rosiile cu pasta de naut, decoram cu frunze de patrunjel sau marar.
Pasta se mai poate servi si ca atare, fara rosii, doar pe paine.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.