O colectie de retete culinare romanesti si internationale ieftine, rapide si foarte gustoase.
Aperitive

Salata din trei feluri de fasole

Pentru acesata delicioasa salata avem nevoie de:

1 conserva mica de fasole alba
1 conserva mica de naut
1 conserva mica de fasole rosie sau mazare
4-6 buc rosii cherry, tocate marunt
1/2 ceapa rosie toata marunt
1 lingura de otet de mere
2 linguri de ulei masline, rapita presate la rece
1 legatura de patrunjel verde tocat marunt
sare si piper dupa gust.

Mod de prepararere:

Desfacem conservele si le strecuram apoi spalam bine fasolea aba, nautul si fasolea rosie sau mazarea dupa care le lasam sa se stoarca de apa.
Intre timp tocam rosiile, ceapa si patrunjelul verde apoi le punem intr-un bol iar peste le adaugam uleiul, otetul sarea, piperul si cele trei feluri de fasole, amestecam bine apoi servim salata in castroane.
Acesta salata o putem servi ca atare sau cu crutoane de paine prajita cu usturoi.

Article written by:

Buna, eu sunt Magdalena Stuparu, sotie, mama a doua fete superbe si bucatarul familiei. Sunt pasionata de bucatarie si incerc in fiecare zi sa descopar tot mai multe secrete culinare.